tisdag 7 oktober 2008

Egen träning!!

Hej,hej!
I Fredags lade jag ett eget spår ute vid "Bommen"! I spåret placerade jag ut två leksaker, en precis innan en liten böj och en i slutet av spåret. Vädret var på vår sida och det skulle inte vara ngra problem. Under tiden spåret låg till sig, fick Bamse springa av sig lite innan vi samlade oss och körde lite lydnad! Det gick som på räls. Han fick gå lös, fot bredvid mig, sitt o ligg. Han skötte sig jättebra!!(Har lärt mig att han faktiskt kan om JAG litar på honom!!)
Sedan fick han vila lite innan vi gav oss på spåret. Det gick också som "på rälsen". Jag har ju lärt mig lite nu (tror jag), så nu gav jag Bamse lite längre lina än vanligt. Han "tog" båda leksakerna och var jätteduktig tyckte jag! Dessutom avslutade jag spåret över en grusväg! Han stannade upp lite vid vägkanten innan han fortsatte rakt på den sista leksaken på andra sidan vägen i diket! Jag blev så nöjd!

På lördag morron kl: 5.00, åkte jag o min familj till Ullared....Phuuuuu.
När vi kom fram var det jättelåååång kö in! Ngn sa att det var två timmars köväntan, men det tog "bara" 45 minuter Ha,ha...
Väl inne fick vi trängas ordentligt. Det gick inte att gå med shoppingvagnen, utan den ställde man på ett ställe och sprang o hämtade det man skulle ha! Det gällde att holla koll på vart man ställde vagnen, annars tappar man lätt bort den!! Men de har ett bra system uppe i taket, där det sitter skyltar med bokstäver och nummer tex F6 o.s.v Då kan man ställa vagnen under eller i närheten av dessa skyltar! "Görbra"!
Magnus och Pontus var klara typ 2timmar före mig och Ida ha,ha. Typiskt "karlar"....
Men de fick roa sig i affärerna utanför istället!

Jag hade nog hellre varit med mina kurskamrater ute i skogen istället! De hade nämligen spårträning den dagen! Det var därför jag lade eget spår på Fredagen...
Hursomhelst, vi fick iallafall med oss en hel del kläder hem, så nu slipper barnen att gå i för små kläder!!
Själv hittade jag en lång svart "myströja", två "mysbyxor",ett par jeans lite strumpor m.m.
Det får duga tillsvidare....
Nej, nu ska jag och Bamse ta en liten promenad innan jag börjar jobba(15.30- 21.00)

Hej så länge!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna några tasstryck!