söndag 28 september 2008

3:e kurstillfället o Ladies Night

Hejsan!
Idag gick spårträningen jättebra! Äntligen så litade jag helt o fullt på min Bamse!
Idag var det rätt så svårt, eftersom det blåste ordentligt i skogen. Men Bamse var det inget hinder för. När han kom för långt bort från spåret, hittade han tillbaka genast och fortsatte.
Att han gick en bit från spåret ibland berodde på att det blåst iväg molekyler från spåret och de låg ca 1-1.5 meter ut till höger om spåret. Så det han gjorde var alldeles rätt! Känns jättebra.

Kan ju berätta att jag har varit på Ladies Night i Globen i Fredags! Det var grejer det, oj,oj!
Åkte med Carina och Sandra. Åkte 06.30 till Örebro, därifrån åkte vi buss till Storstaden Stockholm! När vi anlänt så kom "Kenta" och körde oss till lghterna vi skulle bo i!
Vi lämnade av våra saker och åkte sedan till ett köpcentrum. Vi shoppade lite och åt en rejäl portion mat, eftersom det inte skulle bli så mkt mat i Globen (skaldjursplatå)! sedan var det dax att göra sig iordning inför kvällen! Dusha, blåsa hår, sminka och sist men inte minst, sätta dit "lösnaglarna"ha,ha,ha! Det var man inte van med.....men det gick ju bra till slut...
När vi kom till Globen hade vi tid över för att kunna ta en öl i baren! Det var länge sedan, och just att det bara var med tjejkompisar, det var en rätt så avslappnande känsla.
Sedan mötte vi upp ett gäng tjejer vid röda mattan som hade våra "biljetter" in.
Först skålade vi med champange innan vi fortsatte till vårt bord! Där serverades vi med dryck och skaldjursplatå (räkor, hummer, krabba och kokta musslor) efter det blev det kaffe och chokladdessert, jättegott! Under tiden började underhållningen som hölls av "Daniel" från Lets dance. Sedan kom de TRE männen som stod för själva "Ladies Night", Henrik, Peter och Martin!!! Trodde hela globentaket skulle åka upp i himlen! Vilket tryck!
Kvällen blev helt klart en lyckad fest! Vi hade tänkt att gå ut på "krogen" efter festen, men det blev sängen istället...det var nog tur det....
Bussen gick hem på lördagen kl: 17.00! Tur för då hann vi ju med att shoppa lite till hi,hi...
Somnade ganska gott igår kväll!!!

Nu har jag kommit in från en kvällspromenad med Husse och Bamse. Körde ordentligt med lydnad (Bamse alltså) även det gick lysande! Även husse var duktig!
Nu ska jag gå och knyta mig!

Natti,natti

1 kommentar:

  1. Hej snygging! TACK för en oförglömlig helg!!!! Det var superroligt! Du och Carina är så underbara att vara med, finns inga ord! KRAM Sandra

    SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!