onsdag 27 maj 2009

Spårning!

Tjo!
Ikväll åkte vi ut till Bommen. Trodde att de skulle ha avverkat hela skogen där, men det fanns lite skog kvar så att jag kunde lägga ett ganska långt spår till Bamse. Först tänkte jag att vi skulle träna lite vid hundklubben, men där var ngn sorts "avslutning" tror jag. Då bestämde jag mig för att åka ut till Folkracebanan, men där var det också fullt med folk! Då fick det bli en chansning på att det fanns lite skog kvar vid Bommen, och det gjorde det!
Lade ett spår på ca 250 meter, över grusvägen också:) Under tiden körde jag lite lydnad och platsliggning! Gick "görbra"!

Spåret fick ligga till sig i ungefär 45 minuter. Idag var Bamse helt otrolig! Skärpt så "in i vassen"!
Men ngt jag måste öva på är att han ska markera träbitarna innan han passerar dem. Vi gjorde lite lätta övningar direkt efter spåret, där han, så fort han nosade på pinnen, fick en godis! Tror att det hjälpte lite. Vi får öva lite mer på det! Bamse älskar verkligen det här med spår!

Nu går jag bara & väntar nyfiket på MH-testet på Söndag! Ska ut på banan kl: 8.00! skulle få vara med & fixa banan på Lördag, men då jobbar jag! Jobbar 11-22!! Det blir nog tufft på Söndag morgon, men det är tur att jag är morronpigg ha,ha...
Nej, nu ska jag gå & knyta mig, imorgon ska här sättas upp ett nytt innertak i köket! Pust, men det blir nog snyggt! Ska även vara barnvakt mellan 12.30- 17.00 imorgon!
Natti,natti

1 kommentar:

  1. Tror att det var någon sorts ungdomskurs igår, såg en lapp hos vetrinären om det. Hmm undrar om man skulle ta och släpa sig ut på söndag och titta på er :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!