lördag 2 maj 2009

Lek- MH-Drag weight

Hej igen!

Nu tänkte jag uppdatera lite!
Här kommer det först ngra bilder på våra grannar!Carina & Jojo tränar på "puss-godis"! Det går bra ser ni!!

Jojo växer ju så det knakar! Har snart växt om Bamse!!


Här kommer det lite bilder från Fredagens MH-test vid hundklubben!

OVAN: Bekantskap med testledaren!

Här springer Sessan efter en trasa som gått sicksack över stigen!!Oj, om man tittar riktigt noga kan man skymta en figurant i mitten av bilden.....
Den här overallen var bra otäck när den "flög" upp framför Sessan!

Här är det skrammel på vä. sida! Sessan gör en liten undanmanöver, men är inte så påverkad sedan ändå!

Dessa spöken var inget att ha tyckte Sessan! Hon tyckte att de var otrevliga! Skällde ut dem ordentligt!


Sista kampleken. Under tiden kör men skott"prov".
Att stå still under skottproven gick skapligt!
Detta var det sista momentet i MH-testet! Nu är det bara att ladda inför Bamses MH 31:a Maj!!Idag har ju även Bamse & jag varit på Drag weight-träning i Örebro! Det var jättekul! Bamse fick låna en sele av "Maja"(tror jag att hon hette) Först tog vi en promenad med sele och kedja efter. Bamse drog som om han aldrig gjort annat förr! Han tyckte nog att det var kul att få jobba lite! Han fick ju inte så tung kedja förståss, men det räckte till! Både Bamse & jag blev slut efter den promenaden.

Sedan fick hundarna vila lite innan de skulle dra lite tyngre och på "bana". De kopplade ihop två däck och en del hade även kedjor påkopplat också! De var jätteduktiga! Bamse fick även han prova på lite. Först båda däcken, men då ville han inte riktigt komma igång själv, fick locka lite med Linas frolic, då gick det bättre! Sista gången han fick dra provade vi med ett däck, och det gick jättebra!Snygg!?
Ge mig frolicen du har i näven!? Vad skulle ett däck vara mot frolic??

Här jobbar James för fulla drag!!
Det var den dagen det!
Var med Carina & Jojo ut en stund ikväll & tränade lite ringträning och lydnad! Hoppas & håller tummarna för jojo att det går bra på utställningen i Järnboås!!

Tack Lina för en jättetrevlig dag!
Du har trevliga kurskamrater i WP-klubben! Du får hälsa & tacka en gång till för att jag fick komma och vara med idag, och framförallt att Bamse fick låna en WP-sele!
Som sagt tack så hemskt mkt!
Hej,hej!
1 kommentar:

  1. Tack själv! Det var jättekul att du hängde med och det är jag övertygad om att alla andra vid WP klubben tyckte också. Vi välkomnar alla hundar. ;) Bamse gjorde kanon ifrån sig, är det riktigt säkert att ni inte har smygtränat?? ;)Han betedde sig som han inte gjort annat än tränat WP. :)

    Krya på dig! Får träffas och träna lite till veckan om det passar något. Förresten, ska kolla med Catharina också om Jamie & jag kan få någon privatlektion.

    Godnatt!

    SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!