lördag 4 april 2009

Karlskoga-Loka-Hällefors-Örebro-Hällefors!Hej igen!
Igår var jag till Karlskoga och fick min gubbes firmabil "stripad"! Tycker att det blev klockrent!
Under tiden den blev stripad, gick Bamse och jag på en vandringsled i närheten. Det var jättemysigt i den skogen! Det var som en trollskog! Plötsligt kände jag mig illa till mods...
Det hade ju varit tal om att en björn hade vistas någonstans i detta område! Hjälp!
Gissa om vi fick bråttom tillbaka ut till vägen igen, usch! Vad mkt man kan få för sig när man är själv ute i skogen ha,ha...
Hursomhelst, när vi återvände till verkstaden, så var bilen färdig!

Lämnade dem i stressen för att åka och klippa & färga håret på "Hår & nu"! Blev jättenöjd!

Efter det var "gubben" & jag tvugna att åka till Ö-b och shoppa lite! En hylla med förvaringslådor i, till Ida, och en kontorsstol till mig & M! När vi äntligen åkte hem var jag "dödstrött" och hade huvudvärk! När vi kom hem så skulle M kolla på en 4-hjuling som inte gick så bra. Vem hämtade den hos grannen? Jo, min son Pontus! Han ville att dessa bilder skulle finnas med på Bamses blogg:

Tala om att vara stolt förare!
I full färd med att backa!!


Här med...

Var ju tvungen att ta ngt kort på våran Grynet!
Så här ser Bamse ut just nu! Sover som bara den!


Idag kom Lina och James (och Linas pappa) upp på kvällningen! De ska göra en skiljevägg som sitter mellan burdörrarna bak i bilen så de fick låna våran "vägg" för att rita av! Under tiden M & Linas pappa fixade det, så tog vi en liten promenad med vovvarna! Det har ju varit sånt där VÄDER nu igen! Strålande sol & varmt! Härligt, härligt!
Nu är det åter dax att mysa ned i sängen igen! Igår hann jag nog inte lägga ned huvudet på kudden förens jag sov hi,hi. Blir nog ungefär samma sak idag (fast lite senare förstås)
Natti,natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna några tasstryck!