måndag 20 oktober 2008

Spårkurs "nr:6"

Vilket höstväder! Catharina, vår kursledare, sitter och njuter av solen och brasan!

Här ska grillas korv. Madde hade fixat brasa och grillkorv och här även grillpinne!!
Tack Madde, det gjorde du bra. Det smakade extra gott denna vackra höstdag!!Tycker nog att Catharinas mamma ser lite finurlig ut!!"Nu vet Sessan vad som komma skall"
Vad ska man säga om detta ekipage denna dag...helt otroliga var de. Det gick undan från start!!
Två jättenöjda "spårkamrater". Sessan var klockren i spåret, även husse var duktig! De jobbar bra tillsammans!Här har Nalle "spåret i nosen"!! "Kämpa på¨!!


Nalle gjorde sitt jobb, men Matte tappade spåret! Det förbryllade Nalle, men han är en duktig spårhund liksom Smilla. Nu handlar det bara om att Matte ska lita på honom!!
" Släpp matte, jag ska spåra nuuu!!""Kolla matte, jag hittade en leksak i spåret" Han markerade leksaken genom att lägga sig ned, det var första gången han gjorde det!!Kuul!


"Hopp & lek, vad du är duktig Bamse"


Jag är jättenöjd med Bamses spårning idag!
En 90 graderssväng, klockrent! Det gäller att lita på sin hund...straxt efter tappar Matte bort spåret och "stör" Smilla och det blir lite tokigt, men det är bara att gå vidare. Vid det här laget är alla hundarna på kursen jätteduktiga och kan själva, bara vi mattar & hussar kan lita på dem!Här säger Madde, "tusan också,jag glömde bort vart spåret gick!" Skönt, det är inte bara jag som har svårt att lita på sin vovve! Men lika glad är Smilla för det. Hon är en duktig spårhund!Detta var en härlig dag med värme inte bara från solen utan också brasan. Nästa gång ses vi vid "Bommen" igen!


Hej,hej!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna några tasstryck!