måndag 13 april 2009

Bilder från min nya Kamera!!!

Här vilar Bamse efter ännu en hård dag!!Idag har vi träffat lilla Ziccan!!


Fångad i luften!!Vad är det som händer här??Ja,ja var det bara du Ziccan!!
Undrar just vá jag ska hitta på??


Lina blev nog lite sugen på en liten!!

Puss,puss!
Bamse ville ha Husses täcke imorse!!

Såå j-la snygg alltså!!


Här med!!
Fick en kamera i födelsedagspresent i förskott igår! Jippie!!
Jag måste lära mig att hantera denna kamera, för det är inte bara att knäppa och tro att det blir bra!! Det finns ju "tusen" inställningar att använda! Oj,oj...mycket att läsa blir det ha,ha!

Imorse var jag, Bamse & Lina ut till folkracebanan. Jag skulle träffa Catharina där för att finslipa Bamse och mig inför kommande utställningar! Det gick jättebra tycker jag. I slutet övade vi på uppställningen och det var bra för jag fick tips på hur jag skulle lyckas att få Bamse att stå still en stund!

Har ju börjat att cykla försiktigt med Bamse. Det går jättebra, han sköter sig utmärkt! Han har fått till ett härligt trav, som kommer att gå hem i utställningsringarana, hoppas jag...
Hursomhelst så tror jag att han tycker att det är skönt att få trava av sig lite. Efter cyklingen så stretchar jag honom, men det är ju inte lika populärt som själva träningen hi,hi..men är ju ett måste, tycker matte!!
Nej, nu ska Bamse & jag ta en promenad. Kanske försvinner det lite godis från bilringarna ha,ha..
Imorgon tänker jag börja ett nytt liv (igen..)ha,ha. Inget kaffebröd och godis de följande två veckorna! Det blir lite jobbigt imorgon eftersom det är min födelsedag, måste ju bjuda på sådant som jag inte ska äta.......får se om jag har ngn karaktär! Det blir ett tufft test, men ska göra allt för att klara det!!

Tack Catharina för att du alltid ställer upp när man behöver dig! Tack även Lina för sällskapet idag! Tack, Sandra, för att vi fick slita i din bil för att få ut två godingar, och för att vi stal lite tid för dig. Hoppas att du inte stressade ihjäl dig! Förlåt isf!

ETT STORT TACK TILL MIN SVÄRMOR som fick igång mig i trädgården! Det blev en jättefin rabatt och en ordentlig rensning av skarn från min måbärhäck! Tack & bock!! Tur att du finns!


Nej, nu gör jag ett försök till att sluta skriva! Bamse måste ut nu!
Hej,hej1 kommentar:

 1. Hej vännen! Jag tror jag ska ta en kurs med dig om hur man beskär en bild!!! Du snackar om bilringar!!!!!!!! Varför är det då mina som är med på bild?!! Grrrr!!!
  jaja de e ju som de e...det är så där man ser ut... buuuhuuuu!!!!!
  Nä lite träning av kroppen skulle inte va dumt men jag behöver nån som hjälper mig med det!!! Nån som drar med mig!!!
  Ett STORT GRATTIS på födelsedagen Jennie, du blir bara snyggare & snyggare med åren!!!! ;)
  pöss & hej!
  ja just ja...NEJ jag stressade inte ihjäl mig!!! Bara roligt att se er vet du!!!

  SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!