torsdag 20 februari 2014

OS för hela slanten!

Igår bestämde jag mig för att få lite ordning och reda på min träning!
Har tränat näst intill alla muskelgrupper på ett o samma träningspass, vet att det är helt fel:/
Så igår körde jag endast konditionsträning! Phu, gissa om "fettet" grät floder! Först körde jag intervallträning på cykel i 30 minuter, hoppade över direkt till crosstrainern och körde 15 min intervall och avslutade med 10 min löpträning i 5 graders lutning;)!! Jag blev så stolt att jag klarade konditionsträningen i hela 55minuter!! Idag tänker jag värma upp 10 min på löpbandet el. cykel sen blir det att träna nacke, biceps och triceps!

Har funderat länge på att prova 5-2 metoden, jag tror den funkar bra:) Då skulle jag kunna lägga in mina vilodagar på "fastedagarna"... Jag ska nog ta tag i det och prova några veckor iaf!
Har ju hittat ett bra träningsupplägg för hemmaträning som du ser på kortet nedan! Helt suveränt bra! Lovar att pulsen ökar!! Övningarna görs * 3 och ska kunna klaras på 10 minuter. Jag gör det på 11,20 minuter så har lite att slipa på;)!! Prova vet ja!! Men nu blir det att kolla OS! Är så jäkla imponerad av alla svenskarna! De är så duktiga;)!! Tala om att längdskidlandslaget har "satt sina spår" i detta OS!!
                                                                  Hej så länge!!


1 kommentar:

Lämna gärna några tasstryck!