måndag 4 april 2011

WP-promenader!

I Lördags var jag Sandra, Zickan, Bamse & Tuffa in till Örebro & fick äran att gå med på en mycket trevlig WP-Promenad! Jag & Sandra njöt av den mysiga omgivningen:) Det var så jäkla fint trots att regnet hängde i luften. Zickan gjorde bra ifrån sig & blev rejält trött:) Vill tacka Sandra & Lina för en trevlig Lunchstund på MAX efter promenaden, det kan vi väl göra om! Skrattade så mkt så jag fick ont i både magen, huvudet & kinderna ha,ha! Nedan kommer det lite bilder från Lördagen & även tidigare promenader i Hällefors!

Zickan & Sandra "in action"!Bilden nedan: Tuffa & Bamse myser!!Bilden nedan: Zickan helt färdig efter WP-promenaden:)
Bilden nedan: Bamse helt färdig efter en jättekort WP-promenad för ngra veckor sedan! Han kan spela teater. Tyvärr gick det inte att lägga in filmen på detta, men han verkade helt död! När han legat där ca 5minuter var jag tvungen att locka med att han skulle få lite mat om han följde med in, då började han att röra på sig!!

Tuffa på WP-promenad!!

Tuffas kastrering har läkt jättefint! Hon har behållt sin energi som hon hade före operationen, har inte märkt ngn skillnad på henne!! Det känns bra eftersom veterinären sa att hon kunde bli lite "deprimerad" i ca 2 månader.

Så nu behöver vi inte lämna bort ngn av dem pga löp iaf! SKÖNT!!


Tack än en gång, Lina & Sandra, för en trevlig Lördag!!

2 kommentarer:

  1. Tack själv - det var skitkul att ni kom in... och lika roligt var "eftersnacket" ;)... det gör vi igen... :D

    Kram Lina

    SvaraRadera
  2. Tack själv flickor! Ja de var verkligen underbart! Och ja...en hel del skratt blev det! När vi satte oss i bilen & skulle "backa" hemåt ska vi väl inte ens nämna? hahahaha!!! Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!