söndag 31 oktober 2010

Utställning i Sala!

Open Show i Sala 2010-10-30

Vilken dag det blev igår!!

Bamse var duktig tycker jag, inte alls som han brukar vara i ringen:)

Han kom 2:a i Limit med HP och i bhkl snudd på reserv (6:a)...

Kritiken var en fröjd att läsa!! Inget negativt i den, bara bra saker!!!Nemo skötte sig galant:))) Vann Bhkl och blev BIS-2:a!!! Så himla snygg han är!

Han hade även 2 "söner" och en "dotter" med där! Den ena sonen hade vi med oss , Love, och han kom 2:a i sin valpklass, vann gjorde hans bror! Dottern kom 4:a i sin klass.Kan hända att det kommer in lite bilder senare! Hoppas på att Lina (G) mailar över ngra så småningom:)

Det blev en lång dag, men dessa utställningar är väldigt trevliga med många trevliga hundmänniskor!Nästa utställning blir i Karlstad på Hammarö! Tyvärr så hoppar vi över utställningen i Falun pga "halkrädd" hund.....hade varit bättre om den blivit av i Grängesberg där den skulle ha varit!! Får istället hålla tummarna för Lina & Nemo som ska dit!!

Får även gratulera Lina (E.W.) & James som var på den inofficiella utställningen i Örebro idag. James blev 2:a m HP & sedan samma resultat som Bamse! Grattis!!

Idag har Bamse fått "flyttat" hem till "farmor" & "farfar" pga att Tuffa
har kommit i höglöp nu:( Saknar honom redan....men ska ju dit & ut & gå med honom varje dag som tur är!!
Nu ska jag ta ut Tuffa på en liten kvällspromenad, sedan blir det mys i soffan en stund innan huvudet ska få vila skönt på kudden!!
Kram

2 kommentarer:

 1. GRATTIS TILL BAMSES RESULTAT!!! Och tack för James grattis hälsning. Kanske kan träffas någon dag och träna dogs? Är nog i Örebro denna vecka men nästa kanske passar?

  Ha de - kramar från James & Billy :)

  SvaraRadera
 2. tack själva fÖR en toppen dag!!!
  Bamse är också sååååå fin!!!
  Har anmält till Hammarö nu!
  Så nu sattsar vi på de eller hur?=)
  Jag har skickat kort. Kolla om det kom fram några=)
  STOR KRAM till er alla

  SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!