söndag 29 augusti 2010

Tuffas MH:(

Om det var ngn som saknade mig & Bamse i Klackberg igår så berodde det på att jag följde med till Arvika på Mh-et Tuffa skulle göra. Kände att jag ville närvara...

Min känsla sa att det inte kommer att gå så bra, jag har ju märkt hemma att hon blivit mkt "bättre" i psyket på bara ngra månader, men inte helt Ok.
De första "testen" gick ju skapligt ändå med kontakt & lek & de 3 minutrarna, men sedan kom ju Dumpen:(
Den var riktigt otäck! Hon reagerade som skjuten ur en kanon bakåt ca 10-15 meter, men kom faktiskt fram & luktade på den till slut! Redan där skulle jag nog ha brutit, men jag var så tagen av situationen att det bara gick av farten till nästa, Skramlet!
Skramlet blev droppen för Tuffa som for iväg långt upp i skogen...Sandra fick komma ut & hjälpa mig att locka på stackars Tuffa! Till slut kom hon fram till oss där vi satt framför "skramlet" och luktade. Efter det var vi tvugna att gå fram & tillbaka flera ggr så att Tuffa skulle bli av med rädslan innan jag avbröt det hela. Dessutom tyckte Tuffa att alla i publiken såg ut som spöken där inne i skogen, så fort vi kom ut på planen igen kom "Tuffa"fram igen! Jätteglad & hoppade & pussade på alla i Publiken! Oj,oj vilken pers.... Var helt slut när vi kom hem! Jag ångrar inte att jag följde med!
Så jag får ursäkta mig & Bamse för vi kunde ju ha ringt & "anmält" att vi inte skulle dyka upp på utställningen:(! Det var klantigt av mig! Men jag hoppas att det gick bra för Torild, Lina & Rut, får väl gå ut & läsa på Hemsidan!

Vill iaf tacka Sandra & "Emlan" (Zickan & Prima) som var med till ett jäkligt blött Arvika igår! Tack!
I och med detta resultat på MH-et kommer Tuffa att bli skriven på Mig någon av de närmsta dagarna! Nu ska Tuffa bara få njuta av livet med lekar & aktiviteter & massor av kärlek, (som hon förmodligen inte fått för mkt av hos den förra fodervärden..)

Nästa helg väntar utställning i Högbo, men tyvärr så anmälda jag ju bara Tuffa till den, så nu måste jag ut & leta utställningar som Bamse ska anmälas till!!
Hej,hej

2 kommentarer:

 1. Hej, och tack för grattiset:)

  Usch vilket jobbigt mh-test för lilla Tuffa, tur du valde att följa med henne.
  Jag ska oxå till Högbo, med Jens. Du får komma förbi då och säga hej;)

  SvaraRadera
 2. Ibland önskar man att man kunde klona sig!=))
  Men du gjorde nog ett bra val! Tuffa behövde dig!
  Höra av i veckan!
  Kram från alla oss

  SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!