tisdag 18 maj 2010

Host,host & host igen!!

Hejsan!
Usch, igår kände jag mig som om jag var överkörd av ett tåg....
Var till Vårdcentralen där läkaren konstaterade att jag hade "akut bronkit"men istället för lunginflammation sa han att det var "nåt" med lungorna!? Efter det besöket klarade jag nog precis av att hämta penicillin & hostmedicin! Var helt däckad, huvudvärk så jag nästan kräktes, hostan blev värre & ngt skulle ju i magen tillsammans med medicinerna, men fick inte i mig ngt annat än fil...vilket gav mera slem i halsen förståss! Idag vaknade jag först med huvudvärk, tog alvedon & lade mig igen, vaknade & mådde faktiskt mkt bättre!:) Har känt mig skaplig hela dagen nu! Nog tjatat om det, igen! Här nedan kommer det lite kort från denna soliga dag:

Första korten är på våran "bedårande" katt, Grynet "the sorkhunter"........ ha,ha
Varning för känsliga ögon....


Grynet är en duktig sorkjägare!! Det är jag glad för, så länge hon håller sig ute...men idag var hon tvungen att springa in & visa vad duktig hon var:( Jagade ut henne, ville inte ha en död sork inne... Passade på att gå ut & ta lite kort...äckligt!!
Ser ni att det hänger två ben ut ur Grynets mun?...............Mums...Nu kommer det lite trevligare kort på Bamse & Tuffa!!

Nej, nu är det dax att ta lite hostmedicin igen! Hej,hej

1 kommentar:

Lämna gärna några tasstryck!