söndag 19 juli 2009

Mera sälenbilder!

Ja,ha! Då var vi hemma igen:( Tiden går alldeles för fort när man har semester tycker jag....
Här nedan kommer det lite mer bilder iaf!
Bilderna nedan är en framtidsplan som jag suttit med på kvällarna i veckan ! Vi har tomt i Hemfjällsstangen utanför Lindvallen tillsammans med Johan, Elin m. barn (Oskar & Emma)
Huset som skall byggas är av typen "Bergmansgård"! Har nu skickat ritningarna till Elin & Johan som förståss måste få säga vad de tycker också! Kan lova att det inte är "bara" att göra en ritning....men jag är helnöjd med dessa ritningar! Men det finns ju alltid ngt man gjort fel, det får en utbildad person kolla över:)
Detta föreställer loften. Huset kommer att bestå av 2 "lägenheter". "Parhus brukar de kallas för!

Bilden Ovan: "Entréplan"Bilden Ovan: Fasad Väster är framsidan av huset & Fasad öster är baksidan!

Bilden nedan: Detta hus står nu på vår tomt, men det ska ned innan vi kan påbörja nybygget!
Bilden nedan: Jag med en fin fjällbakgrund! Här vandrar vi uppför en av backarna i Linvallen!
Här kommer en riktigt Glad vovve i hög fart! Detta var "toppen "tyckte Bamse!
Men denna uppförsbacke tog musten ur Bamse (& matte,husse,Ida & Pontus...)
Fick lite vatten från restaurangen på "Toppen"!


Ett "utställningsfjällkort"= ett måste (tyckte Matte...)


Lite vila i "nedförsbacken":) + härlig utsikt!Skönt nu var vi "nere" igen! Lite fina blommor....Efter denna Lååångpromenad blev det åter Poolariet i Linvallen! Skööönt!Här skymtar vi väl Lindvallens Snögubbe i bakgrunden! BRRRRR.....han sprutade iaf inte snö..
Detta var sista kvällen! Bamse springer av sig vid skateboardramperna!
Lite utställningsträning (igen!) Bamse fick stå på en "ramp":)Lite mera träning....Sååå himla snygg, men tyvärr ngt okammad. Hade inte kammen i fickan...
"Sitt fint"Det var den veckan det! Vi har haft det jätteskönt! Har inte helt släppt träningen med Bamse!Körde ngra "minisök och även lite lydnad bland allt folk vid gokartbanan, bra störningar där:)
Tur med vädret också, ngn regnskur ngn dag annas sol & "lagom" varmt! Bamse trivdes som bara den! Älskade stugan vi bodde i, fann sig till ro så fort han hoppade ur bilen när vi kom fram!
Men nu börjar allvaret igen! Fick utställningspapper för Ransäter till Helgen! Ska dit på Lördag & in som nr 29 i ringen! 55st Golden anmälda:) Hoppas på ett bra resultat:) Domaren heter Bjarne Sörensen, Norge. Jag har ju faktiskt ngra dagars semester kvar, börjar ju inte förens på Tordag!
Hej,svejs!

1 kommentar:

  1. såg ut att bli en fin stuga ses snart hoppas vi kramkram AnnLouise&Ebba

    SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!