måndag 1 juni 2009

Jobb-utflykt-bad-gräsklippning!!

Idag jobbade jag bara 7-12! Skönt, för då hann jag med en massa annat som jag funderat på att göra! Tex en utflykt med min mormor! Jag hann ju inte att hälsa på henne igår på Mors dag, så det fick bli en picknick uti det gröna idag istället! Hade egentligen semester igår, men fick ju gå ut & jobba extra ändå (som ni redan läst en gång i föregående blogginlägg:) Ja, ja hur som helst, först åkte vi till macken i Grythyttan & köpte mormor en "mosbricka" m. grillad korv! Sedan fortsatte vi till "Sundsbroa" där hon avnjöt sin mosbricka & fick sedan fika som bestod av kladdkaka & Kaffe! Mormor var super nöjd!

" Ooooo, va gott!

Bamse fick ju givetvis smaka på mormors mosbricka! De delade lika tror jag....Det var verkligen skönt att sitta & bara njuta:)

Efter utflykten åkte vi till Hällefors och hämtade Ida & hennes kompis, för att fortsätta till "Hedtjärn" där det är tillåtet att bada hundar! Här kommer det bilder från badet:
Jiippii! Vatten och apportering!!


"Vänta, jag kommer Matte!""Kolla vad jag kan!"" Usch, vad blöt jag blev..."" Anar ugglor i mossen!"Blöt igen?


Ida är minsann ingen badkruka. Hon doppede sig flera ggr!! Brrrr.......Mormor & Bamse!


När barnen & Bamse hade badat klart körde jag hem mormor till Grythyttan igen! Tror att hon var nöjd med dagen! Innan jag åkte hem stannade jag till ett "ögonblick" hos Madde för att se om lilla Maja hade växt ngt! Bilder från det besöket kommer det här:

Madde & Lilla Savanna!!
Busiga "Wille"? Lik Pappa, men söt ändå! Ha,ha...Skoja bara...

Här har vi Lilla Maja! Hon har växt en del sedan jag såg henne sist!

" Kan jag komma ut här ,eller?"


När Bamse & jag kom hem var han ganska så trött! Jag med..men det var bara att dra igång på gräsklipparen & klippa gräset, IGEN! Men det gick ganska fort idag. Det ÄR faktiskt ganska skönt att klippa gräs! Motion får man också, "görbra"!
Sedan tog jag sista kvällspromenixen med Bamse! Gick förbi hos Jojo & Sigge. Där fick Jojo & Bamse leka av sig lite innan vi gick hem!
Nu sussar han gott på sin pläd i köket, ätit kvällsmaten & druckit vatten. Det är vad som behövs för att sova skönt sedan!
Natti.natti zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att du fick tid till att mysa med mormor ...

    Det blev Hedtjärn för oss också ett par gånger under helgen. Ja, inget bad för mig (hell no!) men James simmade för fullt som den tok han är medan Alih gick omkring och plaskade med vatten upp till magen. :) Kram L.

    SvaraRadera
  2. Vilken frän bild på Maja vid staketet - vill du maila den till mig? Kramar
    Ps: vi måste ta den där promenaden nån dag...

    SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!