fredag 22 maj 2009

Dubbelbokat utställning!!??

Hejsan!
Attans, nu har jag gjort bort mig ordentligt!!
Har nämligen bokat in Bamse på 2 olika utställningar på samma dag, nämligen 6:e juni ha,ha!
Hur ska vi klara det??? Först till Ö-B på open show med 51 st Golden, sedan till Norrköping (Nationell) med 37 Golden!!! Det skulle bli en ganska "hektisk" dag tror jag. Men nu har jag bestämt mig för att "endast" åka på Open Show i Ö-B! Var där förra året också, det var jättetrevligt.
Har föresten laddat med "inkalllningar"med Bamse inför nästa helg.(MENTALBESKRIVNINGEN)
Vi övar på inkallningar så att det ska gå lite fortare mellan de olika momenten....tror faktiskt att det kommer att gå jättebra! Är lite nyfiken på hur han kommer att reagera:)

I morse var vi till Grythyttan så att Bamse & Ebba fick leka lite i skogen. Det blev ju värsta ösregnet, usch! Kameran fick stanna hemma då...
Efter skogspromenaden blev det givetvis Cafét i Grythyttan! Mums (Fredag idag...)Det blev en god "kringla" till kaffet! Attans, får nog ta tag i "den" imorgon med en långpromenad kanske....:(

Ikväll åkte jag , Ida & Bamse ut till hundklubben. Bamse var jätteduktig! Hoppade över en massa hinder sprang uppför "trekanten" genom en tunnel m.m. Vi gick även genom skogen där MH:et kommer att vara (den 31:a maj).
Han blev jättetrött av allt, så nu sussar han gott!!
Det tänker även jag att göra snart:)
Natti,natti...

2 kommentarer:

 1. Hahaha...lite ivrig på utställningar tror jag;)
  Kommer ni till Avesta i juni?
  Vad roligt med MH, ser fram emot att läsa om det sen;)
  Ha d bra å lycka till!

  SvaraRadera
 2. LYCKA TILL m mentalbeskrivningen i helgen!!! VI ska köra på lördagen i Filipstad. Inkallningsträning...smart kanske borde köra det i några dagar så hon inte rymmer med spökena i skogen:-)

  SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!