söndag 22 februari 2009

Säfsen

Hejsan!
I Fredags var vi upp till Säfsen. Barnen & Magnus åkte skidor. Själv så tog jag och Bamse det lugnt eftersom jag fortfarande är jätteförkyld.. Men det var så skönt att bara vara där!
Här följer ngra kort:Bamse hittade en "kompis", Bocken heter han ha,ha....

Nu är det dax för lite fika!!

Bamse vaktar Idas skidstavar...

Vilken cool liten tjej! Hon flög fram i backarna!

Säfsens tuffingar......(Pontus t.v & Jocke t.hö)


Fika smakar aldrig så gott som när man är i "fjällen"....

2 kommentarer:

 1. Vilka mysiga bilder - ha en skön vecka! Kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Härligt att åka skidor, även om du nu inte fick åka själv så är jag övertygad om att du och Bamse hade det trevlig ändå. ;) Kommer du ihåg att du, jag och Freddan var till Säfsen en gång och åkte skidor? :)

  Har glömt kommentera att ni kanske ska ta valpar efter Bamse... Gud så spännande och ja, då måste ni ju behålla en bebis. :) Det kan bli en fyrbent bebis för oss också till hösten, inga garantier, det beror på mycket... men då blir det en Rottis i sådana fall. :)

  Vi kanske kan träna ihop någon gång när jag är i dina traker? Lite drag weight (kan vi göra när som helst) eller spårning när våren kommer... skulle vara kul. James är van att träna ihop med andra hanar och är inte något hanhundsaggressiv på det viset alls. Drag weight är jättebra träning för dem, ja både för att bygga muskler och för att de ska bli allmänt trötta och lämna en i fred .. .haha.. .och att dra en pulka är utmärkt drag weight träning.

  Ha de bra så bra!
  Kram Lina

  SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!