söndag 7 december 2008

HUND 2008!

Jag träffade en "gammal" klasskamrat på utställningen! Här är Lina med James! Han fick en 1:a och blev sedan reserv i konkurransklassen. Men jag tycker att han är finare än så!Linas kompis Gabrielle var också där, och jag tror att hon tävlade i JUNK. Där blev det en 1:a och även en 1:a i JUNKK! Grattis! (jag tror det blev så...)
Här är mattes älskling! Han är så fin och duktig tycker jag!

Här har min duktiga lilla tjej spelat in mig och Bamse på HUND 2008! Hur skulle jag klara mig utan henne! Resultatet finns i slutet av filmen!(Det går att spela fram filmen om man inte har lust att titta på hela!)


2 kommentarer:

 1. Hej! Vad kul att få träffa er dig. Jättesynd att det tog sådan tid för oss att komma in i ringen bara.. och förlåt att jag inte kunde surra med er mer, behövde göra James i ordning och sen blir jag lätt disträ när jag är nervös... ;(så sorry! Men jättekul att vi ändå fick träffas lite.. GRATTIS till ert fina resultat idag... Hoppas vi ses snart igen. Kramar Lina

  SvaraRadera
 2. Tack Jennie för ditt besök på min blogg! Kul att ni filmat er i ringen, det ser jättebra ut! Vad fint du ställde upp Bamse framför domaren!!

  Jag har haft rottis förrut så jag är inte van att ställa mindre pälshundar. Har en mkt konstig uppfödare (storhetsvansinne) som skällde ut mig efteråt för detaljer så därav mina syrliga kommentarer på min blogg:-. Kul att ni tyckte att det såg bra ut iaf.
  Ska fortsätta att följa din blogg, roligt m fler kända ansikten på utställningarna!

  Ha en riktigt bra lucia!
  Gabbi & Vilma

  SvaraRadera

Lämna gärna några tasstryck!